Hypofysetumor
 Brughoektumor
 Meningeoom
 Chordoom/chondrosarcoom
 Paraganglioom


Second opinion

 

Afbeelding invoegen 
 
Second opinion voor hypofyse in 1 dag
Binnen het CSH bestaat de mogelijkheid van sneldiagnostiek. Bent u net naar ons verwezen, of bent u al bekend met een hypofysetumor maar wil een tweede mening vragen, dan kunt u hier gebruik van maken.
 
In een multidisciplinair spreekuur kunt u uw vragen aan de endocrinoloog en neurochirurg stellen. Verder wordt op dezelfde dag bloedonderzoek en, zo nodig, een MRI gemaakt. In principe krijgt u de uitslag van al het onderzoek met behandeladvies aan het eind van de dag te horen. In een aantal gevallen, als er meer uitgebreide testen gedaan moeten worden, krijgt u een plan van aanpak te horen, nog zonder behandeladvies. 
 
Ook voor andere schedelbasistumoren of problemen kunt u een second opinion bij ons aanvragen. Soms zijn de problemen complex en lukt het niet om in 1 dag het advies klaar te hebben. Wel zal er altijd in 1 dag een duidelijk plan van aanpak met u besproken worden.  
 
Vrijblijvend advies
De missie van het CSH is het verbeteren van de levenskwaliteit van patiënten met een schedelbasistumor. Bij ons staat de patiënt centraal. Experts van de neurochirurgie, kno, oogheelkunde, oncologie, endocrinologie, radiologie en radiotherapie werken hiervoor samen. Veel informatie is al op deze website te vinden. Als u toch nog een vraag heeft kunt u contact met ons opnemen voor vrijblijvend advies.                                                                         
 
Voor uw persoonlijke vraag kunt u contact met ons opnemen.